If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лошо няма да си е тукашна колата, но колко 9-ки се продават в БГ и колко в Германия или Италия. Абе въпрос на вкус и късмет. Но тез за по 8к просто няма смисъл да се коментират(мое мнение).
Е добре де какъв е извода от всичките 125 страници тема?Даваш малко пари за кола преди раждане, после директно в сервиза,още няколко хиляди и евентуално става кола.Или търсиш, плащаш повечко пари и се нядяваш да не е маскиран мъртвец.Е има и трети вариант- да имаш късмет и да вземеш нещо читаво на приемлива цена..........то това май клони към нула. Кое е по добро?
Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
Е добре де какъв е извода от всичките 125 страници тема?Даваш малко пари за кола преди раждане, после директно в сервиза,още няколко хиляди и евентуално става кола.Или търсиш, плащаш повечко пари и се нядяваш да не е маскиран мъртвец.Е има и трети вариант- да имаш късмет и да вземеш нещо читаво на приемлива цена..........то това май клони към нула. Кое е по добро?
Хахаха, това беше моя реплика, трябваше аз да я кажа...
Ами колега, хората казват - кола и жена са на късмет...
Както евтиния мърляч след едно изпиране и малко ремонтчета може да се окаже много добра кола, така и най гледаната кукла, може да е пред раждане на съединител/маховик/турбина - особено ако е ремапвана и карана яко... А това са доста солени ремонти.
Моя начин на избиране е по принцип разумен, ама нещо като ми грабне сърцето - купувам, пък после мисля какво да правя Естествено не се хващам за първия таралясник.
Принципа е че забележки по тенекиите, по ходова част, спирачки - се правят и то не страшно скъпо. По скъпи са проблемите по мотор и трансмисия, но най ужасното за мен е съсипания салон - той говори че и всичко друго вероятно е помляно... А салон, да не каже невъзможно, но изключително трудно се реновира - изключвам разни видове претапициране, които са в 99% от случаите пълна гавра...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Тъжното е ,че при 159 кожените салони не са с кой знае какво високо качество, колкото и да се старая и пазя салона/който като капак на всичко е светъл/ бавно но сигурно се износва.........все пак ползвам колата всеки ден.Отделно от това когато я закупих бях с ясното съзнание ,че мърляча си е возил немската овчарка в колата.....
Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
Тъжното е ,че при 159 кожените салони не са с кой знае какво високо качество, колкото и да се старая и пазя салона/който като капак на всичко е светъл/ бавно но сигурно се износва.........все пак ползвам колата всеки ден.Отделно от това когато я закупих бях с ясното съзнание ,че мърляча си е возил немската овчарка в колата.....
Не само кожения,и платнения се износва,особено по корите на вратите,колата се ползва всеки божи ден без изключение,и е почнал да се позиносва.Аз тази пролет,като подкарам скутера,ще изпера мойта................
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
предната си кола купих на 8 години за 8 хиляди и за времето в което я карах налях да речем за части и ремонти 2000 лева / съединител, ремонти,амортисьори,накладки и др./, тук не включвам масла , филтри и др. консумативи.Карах я 9 години и като разделя 2000/9 ми дава 222 лева на година разходи - е много ли е това ?Проблема е че я продадох перфектна, но за малко повече от 2000, поради старост. За мен е по-добре по- евтино да я взема, да налея някой лев, но да я карам с години.
Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
Peugeout 2.2 HDI 133+++
Alfa 159 +++ next
предната си кола купих на 8 години за 8 хиляди и за времето в което я карах налях да речем за части и ремонти 2000 лева / съединител, ремонти,амортисьори,накладки и др./, тук не включвам масла , филтри и др. консумативи.Карах я 9 години и като разделя 2000/9 ми дава 222 лева на година разходи - е много ли е това ?Проблема е че я продадох перфектна, но за малко повече от 2000, поради старост. За мен е по-добре по- евтино да я взема, да налея някой лев, но да я карам с години.
ми то е същото бе колега ще дадеш малко повече пари но няма да правиш тези гимнастики
Не само кожения,и платнения се износва,особено по корите на вратите,колата се ползва всеки божи ден без изключение,и е почнал да се позиносва.Аз тази пролет,като подкарам скутера,ще изпера мойта................
Износват се корите по вратите га карат дънгалаци като теб и си трият коленете по тях........
Comment