Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лошо няма да си е тукашна колата, но колко 9-ки се продават в БГ и колко в Германия или Италия. Абе въпрос на вкус и късмет. Но тез за по 8к просто няма смисъл да се коментират(мое мнение).
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD `98 ex

Comment

• Айде още един мърляк ...

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5xau0b
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
        Айде още един мърляк ...

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5xau0b
        екстра си е ти пък
        sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• Хахах .. тя тази е слязла сигурно 2-ра или 3-та от конвейра .. гледам и годинките и са близко до преклонните 10.
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
            Хахах .. тя тази е слязла сигурно 2-ра или 3-та от конвейра .. гледам и годинките и са близко до преклонните 10.
            ще поседи малко и ще я свалят на 5000 и някой ще я цуне

Comment

• Като гледам само как й е потъмнял стопа... Се плаша...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Е добре де какъв е извода от всичките 125 страници тема?Даваш малко пари за кола преди раждане, после директно в сервиза,още няколко хиляди и евентуално става кола.Или търсиш, плащаш повечко пари и се нядяваш да не е маскиран мъртвец.Е има и трети вариант- да имаш късмет и да вземеш нещо читаво на приемлива цена..........то това май клони към нула. Кое е по добро?
                Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                156 1,8ТS-99 ......
                EX
                159 1,9 JTD-08

Comment

• Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение
                  Е добре де какъв е извода от всичките 125 страници тема?Даваш малко пари за кола преди раждане, после директно в сервиза,още няколко хиляди и евентуално става кола.Или търсиш, плащаш повечко пари и се нядяваш да не е маскиран мъртвец.Е има и трети вариант- да имаш късмет и да вземеш нещо читаво на приемлива цена..........то това май клони към нула. Кое е по добро?
                  Хахаха, това беше моя реплика, трябваше аз да я кажа...

Ами колега, хората казват - кола и жена са на късмет...
                  Както евтиния мърляч след едно изпиране и малко ремонтчета може да се окаже много добра кола, така и най гледаната кукла, може да е пред раждане на съединител/маховик/турбина - особено ако е ремапвана и карана яко... А това са доста солени ремонти.

Моя начин на избиране е по принцип разумен, ама нещо като ми грабне сърцето - купувам, пък после мисля какво да правя Естествено не се хващам за първия таралясник.

Принципа е че забележки по тенекиите, по ходова част, спирачки - се правят и то не страшно скъпо. По скъпи са проблемите по мотор и трансмисия, но най ужасното за мен е съсипания салон - той говори че и всичко друго вероятно е помляно... А салон, да не каже невъзможно, но изключително трудно се реновира - изключвам разни видове претапициране, които са в 99% от случаите пълна гавра...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• колега много правилно разсъждаваш всичко останало се прави,но салон и интериора като цяло винаги ще си личи как е правен

Comment

• Тъжното е ,че при 159 кожените салони не са с кой знае какво високо качество, колкото и да се старая и пазя салона/който като капак на всичко е светъл/ бавно но сигурно се износва.........все пак ползвам колата всеки ден.Отделно от това когато я закупих бях с ясното съзнание ,че мърляча си е возил немската овчарка в колата.....
                      Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                      156 1,8ТS-99 ......
                      EX
                      159 1,9 JTD-08

Comment

• Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение
                        Тъжното е ,че при 159 кожените салони не са с кой знае какво високо качество, колкото и да се старая и пазя салона/който като капак на всичко е светъл/ бавно но сигурно се износва.........все пак ползвам колата всеки ден.Отделно от това когато я закупих бях с ясното съзнание ,че мърляча си е возил немската овчарка в колата.....
                        Не само кожения,и платнения се износва,особено по корите на вратите,колата се ползва всеки божи ден без изключение,и е почнал да се позиносва.Аз тази пролет,като подкарам скутера,ще изпера мойта................
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• предната си кола купих на 8 години за 8 хиляди и за времето в което я карах налях да речем за части и ремонти 2000 лева / съединител, ремонти,амортисьори,накладки и др./, тук не включвам масла , филтри и др. консумативи.Карах я 9 години и като разделя 2000/9 ми дава 222 лева на година разходи - е много ли е това ?Проблема е че я продадох перфектна, но за малко повече от 2000, поради старост. За мен е по-добре по- евтино да я взема, да налея някой лев, но да я карам с години.
                          Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                          Peugeout 2.2 HDI 133+++
                          Alfa 159 +++ next

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
                            предната си кола купих на 8 години за 8 хиляди и за времето в което я карах налях да речем за части и ремонти 2000 лева / съединител, ремонти,амортисьори,накладки и др./, тук не включвам масла , филтри и др. консумативи.Карах я 9 години и като разделя 2000/9 ми дава 222 лева на година разходи - е много ли е това ?Проблема е че я продадох перфектна, но за малко повече от 2000, поради старост. За мен е по-добре по- евтино да я взема, да налея някой лев, но да я карам с години.
                            ми то е същото бе колега ще дадеш малко повече пари но няма да правиш тези гимнастики

Comment

• Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
                              ми то е същото бе колега ще дадеш малко повече пари но няма да правиш тези гимнастики
                              Няма гаранция
                              Alfa Romeo 156 1.9 JTD `98 ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                                Не само кожения,и платнения се износва,особено по корите на вратите,колата се ползва всеки божи ден без изключение,и е почнал да се позиносва.Аз тази пролет,като подкарам скутера,ще изпера мойта................
                                Износват се корите по вратите га карат дънгалаци като теб и си трият коленете по тях........
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X